<3 pappa

Jeg og pappa satt på hvert vår sofa, jeg ser på ham og kjente tårene presser på - jeg ville ikke han skulle reise. Uken har gått altfor fort og siden han ikke var helt i form har han sovet mye, så jeg følte vi ikke fikk så mye tid sammen - men han var her. I samme rom. Jeg greide til slutt ikke å holde tårene tilbake, men klarte ikke å la være å smile heller når Mia klemte meg og sa gjentatt ganger: Mamma, ikke gråt, det går bra. <3 Jeg ble minnet på at her har jeg henne, og det er det viktigste. Pappa kommer alltids tilbake på besøk, det var bare trist likevel.

Denne gang ble jeg ikke stående og se båten forsvinne heller, etter vi klemte og jeg ønsket ham god tur så gikk jeg. Men, til tross for det var trist og etter tre uker med folk rundt meg, var det selvfølgelig også deilig å være alene igjen.


#Innlandet #brua #vakkert #Kristiansund

Ellers har Kenneth og jeg sett på en film, som jeg valgte! Han sovnet litt da, men - jeg likte filmen i hvert fall :) Jeg burde vel legge meg snart, men først skal jeg se gjennom stikk ordene til en innlegg pappa foreslo emne til. God natt, og god helg!

Én kommentar

Runa

30.05.2015 kl.13:28

Hei 😄syns pappaen din er kjempe koselig. Gleder meg til han kommer tilbake, da inviterer jeg meg selv på besøk. Kommer vel uansett en tur da. Hi hi.

Skriv en ny kommentar

hits